Despre noi 2019-07-19T19:53:50+00:00

Despre noi


Suntem o echipa de profesionisti, determinata si pregatita sa lucreze impreuna cu tine si pentru tine, fie ca este vorba ca vrei sa construiesti un site web sau sa te promovezi in mediul online, fie ca doresti consultanta in ce priveste cresterea sau dezvoltarea afacerii in mediul online.

Avem o echipa tanara, cunostem bine si suntem pasionati de domeniile in care activam. Avem specializari complementare ce ne permit sa va promovam cu succes in online. Suntem un nucleu format din ingineri IT, programatori, designeri, oameni de marketing dar toti facem impreuna acelasi lucru: DEZVOLTARE WEB

Principala noastra motivatie si satisfactie este sa stim ca am reusit sa va dezvoltam afacerea si ca ne puteti recomanda cu incredere mai departe. De aceea suntem in foarte mare masura MOTIVATI si SATISFACUTI!

magda-negut

Magda Negut

IT Consultant, Executive Manager RunaSoft Net


Lucrez in domeniul IT de vreo 17 ani, in mare masura, in proiecte mari. Sunt consultant pentru sisteme ERP si imi place mult acest lucru! Ca sa ma asortez cu echipa, a inceput sa ma pasioneze promovarea pe net. Si am ajuns sa ma pricep bine la asta! A venit de la sine. Ma descurc bine in web advertising, web design, editare de cod HTML si CSS. Am reusit sa am cunostinte solide de configurare avansata a platformei WordPress. Insa, daca ar fi sa ierarhizez, …sistemele informatice integrate, raman pe primul loc in pasiunile mele profesionale.

Bianca Niculae

Web Developer, Social Promoter


De-a lungul timpului am observat ca obtin cele mai bune rezultate atunci cand fac un lucru cu pasiune. Tratez fiecare proiect cu dedicatie si seriozitate, si astfel se poate transforma intr-o adevarata provocare! Incerc pe cat posibil sa evit expresia ‘nu se poate’ si  imi doresc mereu sa obtin cele mai bune rezultate.

bianca-niculae
florin-stanciu

Florin STANCIU

Director Economic


Timp de peste 10 ani, devotamentul fata de meseria mea s-a demonstrat cu fiecare ocazie. In cazul meu, atentia la detalii primeaza si intotdeaua am facut tot posibilul sa mentin o relatie de profesionalism si punctualitate atat cu publicul, ca si cu organele statului. De asemenea, sunt constient de importanta cunoasterii aprofundate a legislatiei si scopul meu este acela de a detine informatii actualizate pentru a excela in domeniul meu.

Bogdan Niculae

Web Developer, PHP, Javascript Programmer RunaSoft Net


Am inceput acest drum ca absolvent de sisteme si tehnologii de telecomunicatii, insa, pe parcurs, acestea mi-au dezvaluit web-ul. L-am indragit si, manat de creativitate si atentia la detalii, m-am perfectionat in mod asiduu in domeniul web-designului. Atat pe partea de frontend, cat si pe partea de backend, tot ce incep, trebuie sa duc la bun sfarsit.

bogdan-niculae
cosmin-pantazi

Cosmin PANTAZI

Web Developer, PHP, Javascript Programmer – RunaSoft Net


Consider ca ambitia si curiozitatea sunt doua concepte ce ma definesc. Imi place sa cunosc cat mai multe si intotdeauna imi duc fiecare proiect la bun sfarsit, indiferent de provocarile intampinate pe parcurs. Sunt o fire perseverenta si scopul meu este acela de a ma asigura ca primiti intocmai rezultatul dorit.

Cosmin Negut

IT Manager, WEB Developer, PHP, Javascript Programmer, Administrator RunaSoft Net


Desi am o licenta in marketing*, am facut o pasiune deosebita pentru programare, pe care mi-o „cultiv” de vreo 30 de ani (da, programez de cand aveam vreo 13 ani, de pe vremea cand Comodore 64 sau Sinclair Spectrum erau maximul tehnologic pe care mi-l inchipuiam). Experienta mea actuala este solida in limbajele de programare PHP, MySQL, Javascript si alte cateva. Lucrez exclusiv ca dezvoltator de soft de… multi ani, iar in ultimii 8 ani m-am focusat in mare masura pe promovarea in mediul online. Sunt Certificat Google Ads. Am absolvit examenele Google Ads Fundamentals, Google Display Advertising, Google Search Advertising si… inca am emotii cand dau examene…

Si…  va rog sa ma urmariti pe blog. Mai scriu cate o data.

*nb: Sunt mandru ca oamenii cu care lucrez in RunaSoft sunt mult mai tari decat mine, pe domeniile lor!

cosmin-negut