Promovare web 2019-10-01T09:45:53+00:00

PROMOVARE GOOGLE ADWORDS


Noi va ajutam sa aveti prezenta pe internet exact in momentul in care potentialul dumneavoastra client cauta pe Google ceea ce oferiti. Promovarea prin Google Adwords este, probabil cea mai eficienta metoda de promovare in momentul actual. Se adreseaza atat firmelor cu bugete foarte mari pentru promovare si publicitate, dar in egala masura firmelor care vor sa isi faca publicitate pe net, si dispun de bugete de promovare decat de cateva zeci sau sute de euro pe luna.

Suntem GOOGLE PARTNER cu Badge activ! Ce inseamna acest lucru?

  • Angajatii nostri sunt instruiti in conformitate cu standardele Google. Acest lucru se probeaza prin faptul ca am absolvit examenele de certificare Google Adwords.
  • Google atesta ca folosim in acest moment „Cele mai bune practici” in conformitate cu standardele Google Adwords.
  • Administram bugete in Adwords, ce insumeaza cel putin 10.000 USD in ultimele 90 de zile.
  • In ultimele 90 de zile avem cel putin 60 zile active in campanii Google Adwords.
promovare web

Ceea ce este foarte important pentru dumneavoastra este ca, daca veti folosi Google Adwords, veti plati numai atunci cand cineva face click pe anuntul dumneavostra. Adica numai atunci cand potentialul client interactioneaza cu oferta dumneavoastra. Ceea ce facem noi este sa intreprindem o analiza amanuntinta asupra afacerii dumneavoastra in sensul identificarii modalitatilor in care va puteti promova online. Apoi vom creea campaniile, anunturile, stabilim cuvintele cheie cele mai potrivite si analizam permanent rezultatele. Va vom consulta permanent pentru a va oferi instrumentele de care aveti nevoie, la momentul la care aveti nevoie.

De ce sa faci promovare ADWORDS cu noi?


0+
Ani de experienta in domeniul promovarii online
0+
Clienti activi care fac in momentul acesta promovare AdWords cu noi
0+
Clickuri obtinute de-a lungul timpului din AdWords
0+
Anunturi afisate in reteaua Google

Dar mai mult decat atat, consideram ca puteti face promovare Adwords cu noi pentru ca majoritatea clientilor nostrii si-au dezvoltat business-ul sau si l-au creat cu ajutorul nostru… si pentru ca majoritatea clientilor nostrii sunt CLIENTI MULTUMITI.

PROMOVARE FACEBOOK


promovare web

In ziua de astazi impactul pe care il au retelele de socializare este unul enorm, Facebook ocupand un loc fruntas.

De ce sa te promovezi pe Facebook? Pentru ca beneficiezi de o targetare directa a persoanelor reale, interesate de produsele tale. Pentru ca ai feedback constant si in timp real. Pentru ca ai controlul costurilor – tu decizi bugetul si platesti doar la interactiune.

Promovarea pe Facebook se poate axa pe mai multe directii: cresterea numarului de fani ai paginii tale, cresterea traficului pe website, cresterea vanzarii produselor sau cresterea notorietatii brandului.

Administram peste 20 pagini ale clientilor nostri. Peste 85% din campaniile create si / sau administrate de noi au costuri mai mici decat 90% din campaniile de acelasi tip prezente pe Facebook la un anumit moment dat.

De ce sa faci promovare pe Facebook cu noi?