Website WordPress 2019-10-10T12:54:16+00:00

Site WordPress


wordpress

Facem o analiza a oportunitatilor de promovare online si incercam sa va propunem cea mai avantajoasa configuratie. Dezvoltarea site-ului include si demersurile de optimizare pentru motoarele de cautare. Va rugam sa ne trimiteti solicitarea pentru cotatie de pret website wordpress.

Dezvoltam siteuri web simple sau complexe avand la baza platforma WordPress. Construim siteul pe baza de teme customizate de noi sau pe baza de teme cumparate de la dezvoltatori specializati. Propunem clientilor nostrii siteuri web wordpress atunci cand aceasta este cea mai buna solutie pentru ei.

In prezent, WordPress gazduieste mai mult de 66 milioane de websiteuri. Cateva dintre cele mai renumite siteuri sunt: CNN, TechCrunch, Forbes si multe alte siteuri pe care le vizitati zilnic.

WordPress este optimizat pentru SEO si pentru aducerea siteului tau in atentia celor care cauta pe Google, Bing, Yahoo si altele.

Avantajele majore ale platformei WordPress sunt simplitatea si numeroasele plugin-uri create de catre comunitate care pot modifica functionalitatea WordPress-ului tranformandu-l in aproape orice tip de site web.
De asemenea interfata poate fi schimbata foarte usor cu ajutorul multitudinii de teme gratuite sau premium cu doar un clic.

Avantajele unui site wordpress